Hedef Bankacılık-II Sektör Öğrenci Buluşması

Uşak Üniversitesi öğrencilerini sektör ile buluşturmaya devam ediyor.

Uşak Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Muhasebe ve Finans topluluğu tarafından 10 Mart 2020 günü Uşak ilinde şubesi bulunan banka müdürlerinin davetli olduğu “Hedef Bankacılık-II Sektör - Öğrenci Buluşması” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlik Uşak Üniversitesi personel restoranında düzenlendi. Etkinlikte banka müdürleri, öğretim üyeleri ve bankacılığa ilgi duyan öğrenciler katıldı. İlki 15 Ekim 2019 günü yapılan etkinlikte banka müdürleri ve öğrenciler ayrı gruplar halinde bir araya gelerek bankacılığın özelliklerini, staj ve iş olanaklarını tartışma fırsatı buldu.

Diğer taraftan müdürler öğrencilere Mentorluk yaptılar. Bu sırada Türkiye İş Bankası sponsorluğu ile hazırlanan ikramlar sunuldu. İlk etkinlikten sonra iş teklifi alan ve işe öğrenci iken yerleşen öğrencilerimize yenilerinin eklenmesi için çok sıcak bir ortam oluşturuldu.

Herkesin büyük bir memnuniyetle katıldığı etkinlik, günün hatırası olarak fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

10 Mart 2020