Uşak Üniversitesi 2020 yılından itibaren Türkiye’de yılın Finans ve İş dünyası ödüllerini vermeye başladı.

Yılın En Güvenilir Banka’sı ödülüne oyların %49,6’sını alan Ziraat Bankası değer görüldü. Ödül, Ziraat Bankası adına Uşak Merkez Şube Müdürü Fazıl ÇÜMEN’e takdim edildi.

En Güler Yüzlü Bankacılık ödülü ise, %45,9 oranında oy ile Türkiye İş Bankasının oldu. Ödülü Uşak Şube Müdürü Bülent YILDIRIM tarafından alındı.

3.kategori olan En Hızlı Bankacılık ödülünü %41.2 oy oranıyla "Yapı Kredi Bankası" kazandı. Yapı Kredi Bankası adına ödülü Uşak Şube Müdür Vekili Cemile YÖRÜK teslim aldı.

Ödüllerin organizasyonu Uşak Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Muhasebe ve Finans Topluluğu tarafından yapıldı. Ödül törenine Türkiye İş Bankası sponsorluk desteği sağladı.

Ödüller; Uşak Üniversitesi Akademik ve İdari kadrosu ile öğrenciler tarafından kullanılan 1.312 oy ile belirlendi.

10 Mart 2020